Augusztus 1-21 között!
NYÁRI AJÁNDÉK- AKCIÓNK!
Japán teaceremónia papírok!
Augusztus 1-21 között!
Nyári ajándék akciónk!
Japán teaceremónia papírok!
Kérlek olvass el!
Nagyon örülök, hogy a Matcha Kyoto Webáruházra találtál. Tíz éve Japánban élve, jól ismerve a helyi kultúrát és termékeket, sokszor elborzadva látom mit árulnak Magyarországon matcha címszó alatt. Kétes eredetű, sárgás-zöld porokat, furcsa csomagolásban. Marketing trükkökkel színlelnek egészséges hatásokat, holott közelébe sem érnek a 100%-ban eredeti matcha hatásaihoz.

Sajnos sokan nem tudják (honnan is tudhatnák?), hogy a minőségi matcha termelés az Japánban, azon belül is elsősorban Kiotóban, az Uji ültetvényeken történik. Ezért lesz annyira értékes az eredeti matcha és ezért lesz nehéz hozzájutni Japánon kívül...
Kérlek olvass el!
Nagyon örülök, hogy a Matcha Kyoto Webáruházra találtál. Tíz éve Japánban élve, jól ismerve a helyi kultúrát és termékeket, sokszor elborzadva látom mit árulnak Magyarországon matcha címszó alatt. Kétes eredetű, sárgás-zöld porokat, furcsa csomagolásban. Marketing trükkökkel színlelnek egészséges hatásokat, holott közelébe sem érnek a 100%-ban eredeti matcha hatásaihoz.

Sajnos sokan nem tudják (honnan is tudhatnák?), hogy a minőségi matcha termelés az Japánban, azon belül is elsősorban Kiotóban, az Uji ültetvényeken történik. Ezért lesz annyira értékes az eredeti matcha és ezért lesz nehéz hozzájutni Japánon kívül...
Éppen ezért hatalmas megtiszteltetésnek érezzük, hogy Japán egyik legnevesebb matcha termelőjének, a háromszáz éves Marukyu Koyamaen vállalatnak kínálhatjuk a teáit. 

A minőség garantált.

Matcha Kyoto Webáruház
Soltész Péter, tulajdonos
Éppen ezért hatalmas megtiszteltetésnek érezzük, hogy Japán egyik legnevesebb matcha termelőjének, a háromszáz éves Marukyu Koyamaen vállalatnak kínálhatjuk a teáit. 

A minőség garantált.

Matcha Kyoto Webáruház
Soltész Péter, tulajdonos
A MATCHA JÓTÉKONY HATÁSAI
A matcha rendszeres fogyasztása rendkívül jótékony hatással van az emberi szervezetre, amit a legfrissebb kutatások is alátámasztanak.

Japán forrásokból fordítva összeszedtük a legfontosabb tényeket! Meg fogsz döbbeni! Ugrás a hatásokhoz!

JAPÁN DÍJNYERTES MATCHA TERMELŐJE
A Marukyu Koyamaen Japán egyik leghíresebb teagyártójaként 1704 óta birtokol ültetvényeket Kiotóban, az Uji régióban. A több mint háromszáz éves vállalatot jelenleg az alapitó család 11. generációja vezeti, évszázadok tudását, bölcsességét kombinálva a modern technológiával.  
Koyamaen magas minőségű zöld teákat, legfőképpen matcha teákat, valamint ezekből készült édessegeket állít elő. Termékeiket előszeretettel használják Japánban az első osztályú hotelek, éttermek, magas rangú sintó szentélyek, buddhista templomok, valamint a neves „teaiskolák” (sado) is.
A Marukyu Koyamaen Japán díjai: 

Japán tea verseny:
1 helyezés 22 alkalommal

Nyugat-Japán régió tea verseny:
1 helyezés 9 alkalommal

Japán teakóstoló verseny:
1 helyezés 2 alkalommal

FIGYELEM: Webáruházunkban 2021. szeptemberétől hatalmas árengedményeket vezettünk be
Reagálva a Magyarországon bevezetett adó és vámszabályokra a végletekig csökkentettük árainkat, így segítve az új és visszatérő vásárlóinkat! 
4 DARABOS JAPÁN TEA SZETT
Kiotói matcha teával és választható csészével!
Akciós ár: 19,800 Ft!
Ár: 23,400 Ft
Mi is az a matcha? Hogyan készítjük el? - A szett oldalán minden magyarázatot megtalálsz!
EREDETI JAPÁN MATCHA TEÁK
A termékeket Japánból postázzuk, az árak magukban foglalják a szállítási költséget!
A 100 grammos nagy kiszerelések 58 alkalomra elegendőek!
Akciós ár: 10,500 Ft!
Ár: 12,000 Ft
Akciós ár: 16,900 Ft!
Ár: 19,000 Ft
Akciós ár: 23,000 Ft!
Ár: 27,000 Ft
PRÉMIUM MATCHA SZETT 
3 típus egyben!
Aoarashi 40gr, Yugen 40gr, Wako 20gr
Akciós ár: 17,500 Ft!
Ár: 19,800 Ft
Augusztus 1-21 között!
Ajándék japán teaceremónia papírok
Nyári meglepetés akciónk keretében minden vásárlónkak különleges kaishi papírokat rakunk a csomagjába!

A míves japán papírok a "tálca" szerepét jelentik a magas rangú teaceremóniákon, ezekre szokták helyezni a gyönyörű édességeket. A letisztultság és harmónia fontos elemei a matcha tea fogyasztásnak. 
Három gyönyörű típusú kaishi-ból két-két darabot küldünk teljesen díjmentesen!
  • 2db Szamurájsisak minta: A szamurájok köztudottan nagy rajongói és lelkes gyakorlói voltak a teaszertartásnak.
  • 2db Togetsu-kyo híd minta: Kiotó egyik leghíresebb hídja, ami a gyönyörű Arashiyama negyedben található.
  • 2db Uchiwa minta: Japán stílusú legyező, ami a nyár egyik szimbólumának számít a szigetországban.
Ajándék-akciónk AUGUSZTUS 21-ig tart és minden rendeléshez automatikusan jár! Ne maradj le róla!
Interjú egy japán teamesterrel
Legújabb interjúnkban rendkívül sok érdekességet olvashatsz a japán kultúráról és a tradicionális teaszertartásról! Ota Toru teamestert kérdeztük Kiotóban, aki egy száz éves japán édesség vállalat vezérigazgatója is egyben. 

Ide kattintva azonnal olvashatod!
MATCHA SÜTŐPOROK
Szeretnél sütni valami igazán különlegeset? 
Ár: 8,800 Ft
Akciós ár: 7,490 Ft!
Ár: 12,900 Ft
Akciós ár: 10,990 Ft!
Készíts japán matcha süteményeket az otthonodban!
A matcha ízesítésű édességeknek és finomságoknak hatalmas kultúrája van Japánban. Most itt az alkalom, hogy otthonodban is elkészítsd őket!

Egyedülálló módon, kifejezetten a sütéshez készített, minőségi matcha teaporokat kínálunk számodra! 
AJÁNDÉK RECEPTFÜZET!
Bármelyik matcha sütőporunkat is választod megajándékozunk egy fantasztikus matcha receptfüzettel! 

A díjmentesen, azonnal letölthető füzetben isteni finom édességeket találsz!  Ezenfelül eláruljuk benne a 3 nagy titkot, amelyek elengedhetetlenek a sikeres matcha desszertek elkészítéséhez!
További részleteket a receptfüzetről a sütőporokra kattintva találsz!
MATCHA LATTE
Tejszínes latte, forró vagy hideg víz hozzáadásával azonnal fogyasztható!
Ár: 9,800 Ft
Akciós ár: 8,990 Ft!
Japánból postázunk!
Igen, jól olvastad :) Webáruházunk székhelye Japánban, Kiotóban található, így innen adjuk fel a csomagokat is. Ne aggódj, egyszerűbb mint gondolnád! 

A Japán Posta "kis nemzetközi csomagok" szolgáltatását használjuk, amivel a *szállítási idő kb. 2 hét, az ajtódig. A szolgáltatás rendkívül megbízható, mivel a csomag nyomkövető számmal és biztosítással is rendelkezik


Ha nem Magyarországra kéred a szállítást, kérjük írj nekünk! A világjárvány miatt bizonyos országokba nem lehet csomagot küldeni Japánból!

*Figyelem: A postákon előfordulható késésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az esetleges vám és adóterheket az adott célország vámhivatala határozza meg, amelyek a vásárlót terhelik. Kérjük olvasd el az ÁSZF-et, amit a rendeléseddel elismertnek nyilvánítasz!
Vásárlóink írták!
Vásárlóink valódi személyek, akik teljes nevüket adták a kommentekhez!
"Megjött a szett, minden nagyon klassz, épp iszom a teát:) Köszönöm! Csak megjegyzésként a MO-on vásárolt - matcha-nak nevezett por köszönőviszonyban sincs a kinti fémdobozos ízével, állagával. (egyszer ki akartam próbálni - régebben - de most már tudom mi a különbség. Köszönöm!" - Buda Attila
"Szeretném jelezni, megkaptam a csomagot. Abszolut időben érkezett, minden rendben volt. Természetesen már ki is probáltam az egyik teát, és ezzel is nagyon elégedett vagyok. Valószinű folyamatos fogyasztója leszek, igy legközelebb is ezt a fajtát fogom rendelni!" - Mesch Adrien
"Időközben megkaptam a teát. Ezúton szeretném megköszönni, mert valóban fantasztikusan finom. Szóval biztosan fogok hamarosan rendelni egy újabb adagot." 
Bíró Zoltán
"Megérkezett! Nagyon örülök neki, köszönöm szépen. El is sírtam magam a boldogságtól :) Nagyon sokat jelent nekem, hogy kaptam az otthonomba egy kis Japánt." 
- Reznicsek Melinda
"Megérkezett a várva várt Matcha teás-szett! A weboldaladon található leírás alapján sok nagyon fontos és hiteles információhoz jutottam, a videó segítségével pedig a tea igazi elkészítéséhez is minden segítség adott. Még azért van mit tanulni a keveréssel-habosítással. Az íze kellemes, lágy, hasonlítani nem igazán tudom semmihez, mindenképp meg kell kóstolni. Nekem eddig bejön :-) Köszönöm Péternek ezt a lehetőséget. - Felner Csaba
"Megérkezett a csomagom. Gyönyörű a szett és valóban finom a tea. Igazán nagyon hálás vagyok. Köszönöm szépen! - Bányai Klára
"A tea színe gyönyörű, eddigiek közül a legélénkebb színű. Íz élményben egydiós-pisztáciás vonalat keresek ami ugyan ebben a teában nem köszön vissza, de az eddigi alacsonyabb kategóriásakat természetesen magasan veri a mély ízvilágával. Összességében nagyon vártam és nem okozott csalódást, minden nap a matcha teám a nap fénypontja :)! - Kónya Kata
"Szerencsére ma délelőtt megérkezett a csomag sértetlen állapotban! Köszönöm és további szép napot! - Halmos Ildikó
"Kis baráti társasággal ittuk először a matcha teát az újdonság erejével. Kóstolgatás közben próbáltuk valamihez hasonlítani az ízét, ami igazán a mi kultúránkban nem megszokott, bár bioboltokban már itt is kapható sok minden. A szettet reggelente már szokásszerűen használom, más japán eszközökkel együtt. Ezeknek kis sarok van kialakítva az étkezőben. Sajnos hamarosan elfogy a teám, de már csak azt kell megrendelni. Örülök, hogy megrendeltem még ha előtte idegenkedve is fogadtam. - Sipos Judit
"A rendelt teás csésze szettet megkaptam, nagyon köszönöm. A japán kultúráért érdeklödő és a japán myelvet tanuló fiam egyik karácsonyi meglepetése lett. Köszönöm és boldog karácsonyt. - Gáliczkiné dr. A. Hajnalka
Még több vélemény és fénykép vásárlóinktól 
a JAPÁN TEA SZETT oldalon!
Nem tudod melyik teát válaszd? Félsz a Japánból való postázástól? Bizonytalan vagy a matcha ízét illetően?
Írj nekünk! Örömmel válaszolunk kérdésedre!
matcha@soltesz-japan.com
GYAKORI KÉRDÉSEK
1. Hol a kosár? Több terméket szeretnék rendelni!
Webáruházunkban termékeinket úgy állítotuk össze, hogy azokat a lehető legkedvezőbb szállítási díjakkal és feltételekkel kínáljuk számodra. Kérjük ne feletjsd el, hogy a postázás Japánból történik, ami komoly szervezést igényel (részünkről). Több termék esetében változik a súly, a méret, a csomag értéke, és ez mind kihatással van a szállításra. Külön kosár funkciót így jelenleg nem találsz a webáruházunkban. Ha több terméket szeretnél egyszerre vásárolni kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot! Készségesen állunk rendelkezésedre!
2. Hogyan történik a fizetés?
A terméket online, a bankkártyád segítségével tudod megvásárolni. A fizetési adatokat a rendelési oldalon tudod megadni.
3. Biztonságos a fizetés?
A fizetésed a legbiztonságosabb körülmények között történik. A bankkártya adataidat nem ismerjük, nem tároljuk, az összes bankkártya fizetést az amerikai Stripe kezeli, amely rendkívül szigorú biztonsági előírások szerint működik.
4. Nem érkezik az e-mail.
Rendelésedet automatikusan visszaigazoljuk a megadott e-mail címre. Ez általában néhány percet vesz igénybe. Bizonyos levelező rendszerek (pl. Gmail) esetében előfordulhat, hogy nem az elsődleges mappába, hanem a Promóciók vagy a Közösségi levelek közé érkezik a rendelés. Ha sehol sem találod, akkor kérjük nézd meg a spamok között!
5. A csomag még mindig Oszakában áll?!
A csomagokat Kiotóban adjuk fel majd a Japán Posta Oszakába szállítja őket, ahonnan megtörténik a légi postázásuk. Meglehet a szállítmányok hosszú utat tesznek meg, gyakran a nyomkövetésben való változás már csak akkor következik be, amikor a célországban beszkennelik őket. Ezért fordulhat elő, hogy a nyomkövetés utolsó állomása akár 1-2 hét után is Oszakát jeleníti meg! Nem kell tehát megijedned, ez teljesen normálisnak számít! 
6. Késik a csomag, lehet, hogy elveszett?
A csomagok nyomkövető számmal rendelkeznek ezért nem tudnak egykönnyen eltűnni. Amennyiben azonban több mint 45 nap telik el a feladástól számítva, úgy lehetőség van nyomozást kérvényezni a postán a csomag hollétével kapcsolatban. Ha a szállítmány valóban elveszett, esetleg megrongálódott, úgy a garancia értékének megfelelő összeget visszatéríti a posta.
Ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot, kérjük írj nekünk!
 matcha@soltesz-japan.com
Matcha Kyoto Webáruház 2021
SOLTESZ-JAPAN Minden jog fenntartva!
A japán Marukyu Koyamaen márka hivatalos forgalmazója